Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat wij een op u afgestemde en goed reagerende dienst aan kunnen bieden. Op onze privacybeleid pagina vindt u meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u die kunt verwijderen of blokkeren.” 'AKKOORD'

 

TROUWSERVICE

 

De Trouwservice van Taxibedrijf De Groen biedt met gevoel voor stijl het bruidspaar een zorgeloze trouwdag op het gebied van vervoer. De inzet van luxueuze trouwauto’s voor bruidspaar en gasten geven daarbij extra cachet aan de feestelijke aankleding van de grote dag. De chauffeurs houden op elk gebied rekening met de wensen van het bruidspaar. Mede doordat de chauffeurs bekend zijn met de situaties en parkeermogelijkheden rond de trouwlocaties van gemeente en kerk kunnen zij het vervoer tot in de puntjes regelen. Hierdoor zijn zij ook de ceremoniemeester tot grote steun.

Taxibedrijf De Groen heeft voor speciale wensen ook bijzondere voertuigen in huis zoals limousines, exclusieve auto’s of oldtimers. Tijdens een gastvrij onthaal in de showroom kunnen onze verschillende trouwauto's worden bekeken en zullen alle vervoersmogelijkheden persoonlijk worden toegelicht en besproken. Uiteraard zijn alle auto's en de service van Taxibedrijf De Groen ook inzetbaar bij jubilea en andere feestelijke gelegenheden.

Hieronder vindt u een impressie van onze voertuigen!

 

Voor meer informatie

trouwservice@taxidegroen.nl