Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat wij een op u afgestemde en goed reagerende dienst aan kunnen bieden. Op onze privacybeleid pagina vindt u meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u die kunt verwijderen of blokkeren.” 'AKKOORD'

 

ZAKELIJK VERVOER

 

Zakelijk vervoer: u krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. In de huidige economische tijd zijn begrippen als efficiency, betrouwbaarheid, kostenbeheersing en klantgerichtheid erg belangrijk binnen zakelijke relaties. U wilt een goede indruk achter laten, omdat juist dat het verschil kan maken. Daarom is Taxibedrijf De Groen dé vervoerspartner om kwalitatief en professioneel zakelijk vervoer te bieden aan u en uw klanten. Dit kan vervoer zijn vanaf uw bedrijf naar bijvoorbeeld een hotel, treinstation, restaurant of één van de Europese luchthavens. Onze gediplomeerde, representatieve chauffeurs kunnen de meest uiteenlopende ritten voor u verzorgen met een hoogwaardig wagenpark. Met Taxibedrijf De Groen is het vervoer altijd prima geregeld.

BOEKEN
De ritten kunt u zowel online als telefonisch boeken. Doordat onze planners werken met een geavanceerd automatiseringssysteem en ons complete wagenpark is uitgerust met GPS zijn wij in staat om op een snelle en efficiënte wijze aan uw verzoek te voldoen.

 

 

 

 

SERVICE
Taxibedrijf De Groen biedt een complete service aan haar zakelijke klanten. Zoals al eerder vermeld zijn wij in staat u naar elke bestemming te brengen, waarbij u tijdens het vervoer ongestoord verder kunt gaan met zakendoen. Dit kan vervoer zijn vanaf uw bedrijf naar bijvoorbeeld een hotel, treinstation, restaurant of één van de verschillende luchthavens. Met een hoogwaardig wagenpark en gediplomeerde,  representatieve chauffeurs kunt u ervan uitgaan dat het vervoer tot in de puntjes is verzorgd.

KOSTEN
Als zakelijke klant kunt u uiteraard ook op rekening rijden. U ontvangt dan maandelijks een factuur. Eveneens behoort betaling met pin of creditcard tot de mogelijkheden. Voor een overzicht van de tarieven en een bespreking van de verdere mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 info@taxidegroen.nl