Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat wij een op u afgestemde en goed reagerende dienst aan kunnen bieden. Op onze privacybeleid pagina vindt u meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u die kunt verwijderen of blokkeren.” 'AKKOORD'

 

ZORGTAXI

 

Een behandeling in een ziekenhuis of kliniek brengt vaak de nodige spanning met zich mee. Uw hoofd staat er dan niet naar om zelf te moeten rijden. Taxibedrijf De Groen verzorgt namens Zorgtaxi Roosendaal een zorgeloze reis van en naar huis binnen de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering. Hiervoor hebben wij afspraken gemaakt met verscheidene ziektekostenverzekeraars. Om er achter te komen of u recht hebt op zittend ziekenvervoer neemt u contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Vanzelfsprekend bent u op tijd voor uw afspraak. Wij begrijpen dat u na de behandeling het liefst ook zo snel mogelijk weer thuis bent. Daarom proberen wij ook voor de terugreis de wachttijd tot een minimum te beperken. Bij ritten naar behandelcentra buiten Roosendaal blijft de over het algemeen chauffeur wachten om u na de behandeling direct weer naar huis te kunnen brengen. Informeert u bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden voor dit vervoer. Zorgtaxi Roosendaal verzorgt de administratieve afhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar of via een tussenpersoon.  Behalve de eigen bijdrage zijn er geen kosten voor u aan verbonden.

 

Voor meer informatie belt u met Zorgtaxi Roosendaal

VERGOEDINGEN

Voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer heeft u vooraf altijd toestemming nodig van uw verzekering. Om toestemming te vragen, gebruikt u het Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer. Voor het aanvragen van een vervoersmachtiging dient u het aanvraagformulier zittend ziekenvervoer in te vullen. Hierin dient u zelf een aantal gegevens in te vullen en een gedeelte dient door uw arts ingevuld te worden. U kunt dit vervolgens opsturen naar uw verzekering. Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvangt u van hen een vervoersmachtiging. Zodra u deze vervoersmachtiging binnen heeft, kunt u contact opnemen met onze medewerkers om de rit te reserveren. Het is wel belangrijk dat wij een kopie van de vervoersmachtiging in ons bezit hebben. Op deze manier kunnen wij uw rit rechtstreek bij uw verzekering declareren, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

 

Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer CZ

Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer Univé

Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer VGZ

Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer IZA

Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer OHRA