Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat wij een op u afgestemde en goed reagerende dienst aan kunnen bieden. Op onze privacybeleid pagina vindt u meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u die kunt verwijderen of blokkeren.” 'AKKOORD'

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

KLANTENPAS
Om gebruik te kunnen maken van De Groene Taxi dient u in het bezit te zijn van een klantenpas. Deze kunt u eenvoudig aanvragen via onze website. Het aanvragen van deze pas is volledig gratis. Dit geldt echter alleen voor de eerste aanvraag. Heeft u de pas niet meer in bezit en dient u een nieuwe aan te vragen? Dan geldt een tarief van 5 euro.

TARIEVEN
De Groene Taxi rijdt voor vaste prijzen. Binnen de stadsgrenzen van Roosendaal betaalt u 5 euro voor een enkele rit, elke meereizende passagier betaalt 2,50 euro. Wilt u echter naar een van de dorpen behorende tot de gemeente Roosendaal dan betaalt u 10 euro voor een enkele rit (ook hier geldt 2,50 euro voor elke meereizende passagier).

Meereizende passagiers hoeven niet in het bezit te zijn van een pas. Kinderen en baby's betalen ook per zitplaats. Er mogen maximaal 2 passagiers meereizen op een pas.

OPENINGSTIJDEN/WENSEN
De Groene Taxi rijdt van maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 23.00 uur. U kunt eventueel 24 uur van tevoren een rit bestellen voor buiten deze openingstijden. We garanderen een zitplaats, maar niet voorin de taxi. Als u niet achterin kunt verwijzen we u naar Taxibedrijf De Groen voor overige producten. Let op! U kunt de Groene Taxi niet bestellen in het weekend en op feestdagen.

BETALING
Betaling geschiedt contant bij de chauffeur of via automatische incasso.

BESTELLEN
De ritten kunnen zowel telefonisch (0165-55 7777) als online besteld worden. De ritten kunt u voor elk gewenst tijdstip, binnen de openingstijden, bestellen. Hierbij geldt dat de rit wel minimaal 30 minuten van tevoren besteld moet worden.

ANNULEREN
Bestelde ritten kunnen tot 15 minuten voor het gewenste ophaaltijdstip geannuleerd worden. Is het minder dan 15 minuten van tevoren, annuleert u niet en/of bent u niet aanwezig dan wordt er 2,50 euro in rekening gebracht.

BAGAGE
Naast uw handbagage mag 1 stuk grotere bagage meegenomen worden. Extra bagage en/of hulpmiddelen dienen altijd bij het bestellen vermeld te worden. Daarnaast mogen huisdieren die op schoot of in een mand zitten mee, evenals een hulphond. Vanzelfsprekend helpt de chauffeur u met de bagage. 

RIT
Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de terugbelservice. U ontvangt dan 5-10 minuten voordat de taxi arriveert een telefonisch melding. Vervolgens helpt de chauffeur, indien nodig, u met in- en uitstappen en met uw eventuele bagage. De chauffeur vraagt u om de pas te tonen en brengt u vervolgens op een veilige en verantwoorde wijze naar uw bestemming. Hierbij kan het voorkomen dat u gecombineerd wordt met andere passagiers.

We streven ernaar om u op te halen met onze Groene Taxi. Echter, het kan gebeuren dat door drukte een van onze andere voertuigen wordt ingezet. Uiteraard schone en kwalitatieve voertuigen, zoals u van ons gewend bent.

VERLIES/DIEFSTAL
Bij verlies of diefstal van uw pas dient u dit direct door te geven, zodat de pas geblokkeerd kan worden. Dit kunt u 24 uur per dag doen via 0165-557777.