Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat wij een op u afgestemde en goed reagerende dienst aan kunnen bieden. Op onze privacybeleid pagina vindt u meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u die kunt verwijderen of blokkeren.” 'AKKOORD'

 

Groene Taxi

 

"De Groen" houdt zich bezig met het milieu en Maatschappelijk Verantwoord ondernemen. Zo is op het bedrijventerrein energiezuinige verlichting geïnstalleerd en wekken we onze eigen energie op middels 160 zonnepanelen. Ook in de toekomst zullen we stappen ondernemen om nog milieubewuster te werken. “Wij gaan voor duurzaam”!

 

DUURZAAM VERVOER

Is het milieu voor u ook belangrijk? Maak dan gebruik van onze Groene Taxi. Onze auto’s rijden op DIESEL ULZ (Ultra Laag Zwavel) waardoor ze zuiniger rijden en het milieu minder belasten. Dit komt door een volledige verbranding van de brandstof waarbij minder schadelijke stoffen voor het milieu ontstaan.

 

VOOR WIE?

De Groene Taxi is er voor iedereen binnen de gemeente Roosendaal die zich betrokken voelt bij het milieu. Door een efficiënte planning zal deze taxi optimaal gebruikt worden en is daardoor uitermate geschikt voor de kleinere afstanden binnen de gemeente Roosendaal.

 

GRATIS AANMELDEN!

Om gebruik te maken van De Groene Taxi dient u in het bezit te zijn van een GRATIS klantenpas. Die kunt u telefonisch aanvragen of via onze website (klik hier). Met deze klantenpas kunnen wij u snel van dienst zijn bij het reserveren van uw rit. Voor de aanvraag van de pas heeft u de volgende gegevens nodig:

NAW-gegevens - Telefoonnummer - E-mailadres (niet verplicht) - Geboortedatum - (Zorg)hulpmiddelen - Voorkeur voor betaling - Kopie van een geldig legitimatiebewijs

 

RIT RESERVERING 

1. BESTELLEN
Na ontvangst van de pas kunt u gebruik gaan maken van De Groene Taxi. Met de gegevens op de pas kunt u een rit bestellen. De rit kan zowel telefonisch als online besteld worden.
 
telefonisch
U belt 0165 - 55 77 77 en geeft de volgende gegevens aan ons door:

• De Groene Taxi
• naam / debiteurnummer
• aantal personen
• ophaal- en uitstapadres
• hulpmiddelen/bagage
• huisdieren/Soho
• eventuele retourrit
 
online
U kunt online een rit bestellen door in te loggen op onze online bestelpagina met uw naam en pasnummer. U geeft aan waar en hoe laat u opgehaald wilt worden en wat uw bestemming is. Eventueel kunt u direct een retourrit bestellen. U ontvangt een bevestiging per e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Uiteraard kunt u uw rit altijd annuleren of aanpassen.
 
2. DE RIT
Enkele minuten voordat de chauffeur arriveert, krijgt u een telefoontje dat de taxi onderweg is (indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken). Zo weet u precies wanneer u de taxi kunt verwachten. Zoals u van ons gewend bent, helpt de chauffeur u met in- en uitstappen en met uw eventuele bagage. Voordat de chauffeur vertrekt, dient u de klantenpas te laten zien en het eventuele contante bedrag te overhandigen.
We streven ernaar om u op te halen in onze elektrische Groene Taxi. Echter, het kan gebeuren dat door drukte één van onze andere voertuigen wordt ingezet. Uiteraard schone en kwalitatieve voertuigen, zoals u van ons gewend bent.

 

TARIEVEN
 
De Groene Taxi rijdt voor vaste prijzen. Binnen de stadsgrenzen van Roosendaal betaalt u €5,- voor een enkele rit, elke meereizende passagier betaalt €2,50. Wilt u echter naar een van de dorpen behorend tot de gemeente Roosendaal dan betaalt u €10,- voor een enkele rit, ook hier geldt een bijdrage van €2,50 voor elke meereizende passagier.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? klik hier.