Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat wij een op u afgestemde en goed reagerende dienst aan kunnen bieden. Op onze privacybeleid pagina vindt u meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u die kunt verwijderen of blokkeren.” 'AKKOORD'

 

Referenties


Taxibedrijf De Groen bedient al vele jaren een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, zowel particulieren als bedrijven. Hieronder vindt u enkele van deze opdrachtgevers. Bent u klant van ons, dan ontvangen we graag een referentie van u! Stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bastion Hotel Roosendaal biedt u een 24 - uurs receptie, comfortabele kamers en een uitgebreide keuze van gerechten van de à la carte kaart in het sfeervolle restaurant. Voor ontspanning en een gezellige afsluiting van de dag bent u altijd van harte welkom in de gezellige hotelbar of lounge.
   
Het 4-sterren Best Western City Hotel Goderie in Roosendaal is een oase van comfort en gastvrijheid. Of u nu privé of zakelijk overnacht, in hotel Goderie komt u 'thuis' in een ontspannen ambiance. Het hotel ligt op loopafstand van het Centraal Station en dichtbij het stadscentrum van Roosendaal.
   
Het Golden Tulip Hotel De Reiskoffer is een 4-sterren hotel, een voormalig klooster, en gelegen in een gezellige bosrijke omgeving  nabij de steden Roosendaal, Bergen Op Zoom en Antwerpen. Een perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest of een heerlijk weekendje weg.
   
Hotel Central Restaurant Sistermans:
Persoonlijk en professioneel voor zowel zakelijke als privé ontmoetingen. De moderne kamers en conferentie accommodatie in combinatie met het restaurant zorgen voor een gezellig familiehotel: sfeervol, verzorgd, vertrouwd en warm.
   

Paarden Sport Centrum Den Goubergh is een centrum waar ongeveer 40 wedstrijden per jaar worden gereden, zowel dressuur als springen op nationaal- en internationaal niveau. De internationale wedstrijden zijn in februari, mei, augustus en december.