Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat wij een op u afgestemde en goed reagerende dienst aan kunnen bieden. Op onze privacybeleid pagina vindt u meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u die kunt verwijderen of blokkeren.” 'AKKOORD'

 

DEELTAXI & NS ZONETAXI

 

DEELTAXI

Taxibedrijf De Groen rijdt eveneens voor Deeltaxi West-Brabant en NS Zonetaxi. De Deeltaxi West-Brabant is een initiatief van 18 West-Brabantse gemeenten en de provincie Noord-Brabant. Het deeltaxi systeem is een aanvulling op het openbaar vervoer waarvan iedere OV reiziger, zowel met of zonder handicap, gebruik kan maken. De deeltaxi biedt vervoer op maat, comfortabel, veilig en tegen een gereduceerd tarief. Voor verdere informatie klik op onderstaande afbeelding:


NS ZONETAXI

NS wil de reis van deur tot deur zo gemakkelijk mogelijk maken. NS Zonetaxi is een relatief nieuwe service van NS waarmee de reiziger comfortabel en individueel kan reizen vanaf huis naar het station en vanaf het station naar de eindbestemming. Taxibedrijf de Groen is een van de vervoerders in Roosendaal. De taxirit is eenvoudig vooraf te boeken tegen vaste ritprijzen. NS Zonetaxi werkt op basis van zones met een aantrekkelijk zonetarief.

NS Zonetaxi is een gezamenlijk initiatief van NS en Koninklijk Nederlandse Vervoer Taxi, in samenwerking met gemeenten. Wilt u meer weten over NS Zonetaxi? Klik op de onderstaande afbeelding.