Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat wij een op u afgestemde en goed reagerende dienst aan kunnen bieden. Op onze privacybeleid pagina vindt u meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u die kunt verwijderen of blokkeren.” 'AKKOORD'

 

RIT RESERVERING

 

1. BESTELLEN
Na ontvangst van de pas kunt u gebruik gaan maken van De Groene Taxi. Met de gegevens op de pas kunt u een rit bestellen. Door het noemen van uw pasnummer dan wel uw naam kunnen wij uw gegevens snel en eenvoudig oproepen.
De rit kan zowel telefonisch als online besteld worden.

 

TELEFONISCH
U kunt telefonisch een rit boeken via ons telefoonnummer.

 

Hierbij geeft u het volgende aan:

  • De Groene Taxi
  • Debiteurnummer/naam
  • Aantal personen
  • Ophaal- en eindadres
  • Hulpmiddelen/bagage
  • Huisdieren / Soho
  • Eventuele retourrit

 

ONLINE
U kunt online een rit bestellen door in te loggen op onze online bestelpagina met uw naam en pasnummer. U geeft aan wanneer, waar en hoe laat u opgehaald wilt worden en wat uw bestemming is. Eventueel kunt u direct een retourrit bestellen. U ontvangt een bevestiging per e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Uiteraard kunt u uw rit altijd annuleren of aanpassen.

 

2. DE RIT
Enkele minuten voordat de chauffeur arriveert krijgt u een telefoontje dat de taxi onderweg is naar u (indien u van deze mogelijkheid gebruik wil maken). Zodoende kunt u zich gereed maken. Zoals u gewend bent van ons helpt de chauffeur u met in- en uitstappen en met uw eventuele bagage. Voordat de chauffeur vertrekt dient u de klantenpas te laten zien en het eventuele contante bedrag te overhandigen.

We streven ernaar om u op te halen in onze Groene Taxi. Echter, het kan gebeuren dat door drukte een van onze andere voertuigen wordt ingezet. Uiteraard schone en kwalitatieve voertuigen, zoals u van ons gewend bent.