Deze site maakt gebruik van functionele cookies zodat wij een op u afgestemde en goed reagerende dienst aan kunnen bieden. Op onze privacybeleid pagina vindt u meer informatie over de cookies die we gebruiken en hoe u die kunt verwijderen of blokkeren.” 'AKKOORD'

 

ELEKTRISCH RIJDEN

 

DUURZAAM VERVOER

Als Taxibedrijf De Groen zijn we actief in het personenvervoer en nemen we dan ook onze verantwoordelijkheid. Voor het personenvervoer in en rondom Roosendaal bezit Taxibedrijf De Groen twee 100% elektrische Renault Fluence ZE. Deze auto's zijn stil én belangrijker nog, de uitstoot wordt hiermee gereduceerd tot nul omdat deze taxi's worden opgeladen door o.a. de 160 zonnepanelen die op het kantoorpand zijn geïnstalleerd. Bovendien hoeft er aan comfort niks ingeleverd te worden, iets waar we als bedrijf altijd naar streven.


DUURZAME BEDRIJFSVOERING

Maar ook buiten het verkeer zijn er mogelijkheden om als bedrijf je verantwoordelijkheid te nemen. Zo willen we als bedrijf zo efficient mogelijk omgaan met energieverbruik. Op het terrein van Taxibedrijf De Groen bevindt zich daarom al energiezuinige verlichting. Natuurlijk beseffen we dat we altijd meer kunnen en dus nog groener kunnen worden.